Contact

Vragen over lessen, inhoud van de lessen, wedstrijden e.d. kunnen tijdens de lessen aan de leiding gesteld worden. Het liefst aan het begin of einde van de les. De vraag kan ook per email gesteld worden: wsbf.adm01@gmail.com

Vragen aan het bestuur kunnen gesteld worden via de mail: 

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Vertrouwenspersoon

WSBF vindt een veilige sport omgeving heel belangrijk. Daar horen dingen als pesten, discriminatie, machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag niet bij. Toch kunnen er wel eens dingen gebeuren, die als ongewenst of onprettig worden ervaren. Dan willen we dat de sporters of de ouders dit makkelijk en laagdrempelig kunnen bespreken.

Daarom heeft WSBF een vertrouwenscontactpersoon: Marjolein. Zij is bereikbaar voor iedereen die bij de vereniging betrokken is. Zij biedt een luisterend oor, denkt mee en geeft advies.

Zit je ergens mee? Voel je je niet veilig? Heb je iets onplezierigs meegemaakt? Schroom niet en neem contact op met Marjolein via mail:  vertrouwenspersoon@wsbf.nl.
Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om jou te helpen!

Secretariaat

Het secretariaat wordt verzorgd door Nyncke Woudstra
Mailadres: secretariaat@wsbf.nl

Het verenigingsnummer van de KNGU is: 1010260

Ledenadministratie en financiële administratie

De ledenadministratie, incasso contributie en wedstrijdgelden worden verzorgd door: Foppe Havinga (financiële administratie) en Annemieke Fleurij (ledenadministratie). Vragen over contributie e/o wedstrijdgeld, doorgeven van wijzigingen, zoals adresgegevens, bankrekeningnummer en overige, kunnen doorgegeven worden via de mail: administratie@wsbf.nl.

Graag het bondsnummer bij correspondentie vermelden. Deze is te vinden als kenmerk bij de bankafschrijving van de contributie. Het rekeningnummer van de vereniging is: NL78 RABO 0356404102 t.a.v. Gymnastiekvereniging WSBF Surhuisterveen.

Website

De website wordt door Annemieke Fleurij verzorgd.
Foto's, artikelen en vragen kunnen via mail gestuurd worden naar: administratie@wsbf.nl.