Zaterdag 13 januari vond de eerste acrogym plaatsingswedstrijd voor de E,D en D+ niveaus plaats in Sneek.

De dag begon voor onze E junioren duo’s, voor sommige deelnemers hun allereerste acro wedstrijd. In een groot deelnemersveld van 18 teams, wist WSBF de tegenstanders voor te blijven en was het podium voor WSBF. Het goud was er voor Aniek Braam en Fenna Hoekstra, het zilver voor Feline de Vries en Benthe van Til en het brons was er voor Jildou van Houten en Fenna Baron. Ook hun teamgenoten Alicia Mozes en Nola Riemersma lieten een goede oefening zien en werden zesde in dit grote deelnemersveld. Het D junioren paar Danine de Jong en Fenna Wassenaar moesten helaas hun oefening afbreken door een blessure.

In het tweede wedstrijddeel kwamen drie D+ teams van WSBF in actie, zij moesten twee oefeningen aan de jury laten zien. Het D+ junior paar Meike Fleurij en Alisha Dijkstra bleef hun concurrentie ruim voor en mochten het goud omhangen. Het goud was er ook voor het D+ junioren trio bestaande uit Wencke Sijbranda, Janke Havinga en Miriam Woudstra. Het D+ senior duo Tineke Bosklopper en Eline Mulder lieten ook twee goede oefeningen zien wat door de jury werd beoordeeld met een gouden medaille.

In het laatste wedstrijddeel kwam het D senioren trio Elsa de Vries, Sanna Bouma en Fardau Hoekstra in actie, helaas door een foutje werden zij zevende. Het combinatie team, met Wardy Kollum, Marlene Dijkstra, Meta van Dekken en Karin ter Horst werd in het D+ senior niveau knap derde. Ook kwamen Else Brink, Jannah Eppinga en Ninthe Alma deze middag in actie in het D junior niveau, met een hele hoge score werden zij eerste en mochten het goud in ontvangst nemen.

Op 10 februari komen alle teams weer in actie in de Surventohal te Surhuisterveen.

Deze dag zijn er foto's gemaakt, deze zijn te vinden via de volgende link: www.oypo.nl/bolvi-fotografie