Zaterdag 10 februari vond de 2e plaatsingswedstrijd plaats.

In de eerste wedstrijd kwamen de E junioren duo's actie. Liefst 4 teams van WSBF lieten in een groot deelnemersveld hun oefening zien. Aniek Braam en Fenna Hoekstra werden overtuigend eerste. Jildou van Houten en Fenna Baron misten net het podium en werden 4e. Alicia Mozes en Nola Riemersma werden 6e. Benthe van Til en Feline de Vries werden 10e. In de categorie E senioren kwamen Danisha Slotegraaf en Thirza Vrij in actie, voor deze dames was dit hun eerste wedstrijd ooit. Met een klein foutje in de oefening werden de meiden 15e.  

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan de D+ teams van WSBF. Bij de junioren werden Miriam Woudstra, Wencke Sijbranda en Janke Havinga na 2 oefeningen knap tweede. Bij de junioren duo's kregen Alisha Dijkstra en Meike Fleurij na 2 oefeningen het brons ongehangen. Bij de Senioren Duo's werden Tineke Bosklopper en Eline Mulder op 0.01 verschil met de nummer 1 tweede.

Het combi team met Wardy bestaande uit Meta van Dekken, Karin ter Horst en Marlène Dijkstra kwam uit in de D+ senioren zijn werden na 2 oefeningen vijfde. In het laatste wedstrijddeel kwamen Jannah Eppinga, Else Brink en Ninthe Alma uit in de D junioren zij lieten een strakke oefening zien en dit werd beloond met het goud. Als laatste kwamen Elsa de Vries, Sanne Bouma en Fardau Hoekstra in actie bij de D senioren ook deze dames kregen het goud omgehangen.  

Op naar het FK op 2 maart in Buitenpost.